Werkkledij

Fluovesten

Wil je niet onopgemerkt blijven? Steek jouw organisatie letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje en laat veiligheidshesjes bedrukken.

Schoenen

De techniek staat niet stil, sinds kort is het daarom mogelijk om canvas schoenen digitaal je printen. Helemaal met uw eigen ontwerp of design, all-over in full-color.

Hoodie’s

Ben je opzoek naar een heerlijke warme hoodie voor de koude dagen met je eigen bedrijfslogo erop? Dan hebben wij een breed assortiment hoodies voor jou!

Truien

Onze truien houden je ook als het wat frisser is in volle stijl tijdens het werken. Bekijk snel ons aanbod!

Overalls

In veel beroepen is het dragen van een overall de normaalste zaak van de wereld. Ze bieden de nodige bescherming in de werkplaats of buiten. Bij Printhings bieden we u een breed assortiment overalls voor diverse toepassingen.

Broeken

Lange broeken bedrukken? Wij van Printhings helpen u hier graag mee! Bij ons vindt u tevens een collectie lange broeken voor dames en heren.

Softshells

Softshell jassen bieden goede bescherming tegen regen en wind en ze zien er mooi uit. Een bedrukte softshell jas is daarom ideaal te gebruiken voor buiten werkzaamheden.

Fleeces

Houd jezelf warm met onze fleece producten. Bedruk handschoenen, mutsen of sjaal met uw logo of een tekst. Met fleece kleding ben je goed voorbereid op je werk tijdens de koude wintermaanden.

Jassen

Voor iedere doelgroep en gelegenheid vindt u hier de juiste jassen en jacks bij Printhings. Geschikt als bedrijfskleding, relatiegeschenk of merchandise.

Polo’s

Polo’s laten bedrukken voor te dragen tijdens het werken? Printhings bedrukt poloshirts met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst.

T-shirts

Ben jij op zoek naar een uniek shirt voor uw werkomgeving? Dan zit je helemaal goed met shirt laten bedrukken bij Printhings.