Enkele voorbeelden van ons werk

Belettering

4Bikes

4Bikes in Westerlo heeft zijn wagens dynamisch laten belettering. We toverden de wagens om tot echte rijdende visitekaartjes.

Reclame

Hotspring

Printhings heeft met trots de freesletters voor Hotspring vervaardigd en geïnstalleerd, waardoor hun merknaam nu in de schijnwerpers staat!

Belettering

Meibo Trans

Meibo koos voor Printhings om de belettering van hun vrachtwagens te realiseren. Hierdoor versterkt het bedrijf zijn merkidentiteit de baan.

Raambelettering

Stad Dendermonde

Raambelettering in de kijker voor de stad Dendermonde. Ze hebben onze expertise ingezet om een unieke reeks raambeletteringen te ontwerpen en te plaatsen.

Reclame

Ikea

Printhings heeft onlangs samengewerkt met IKEA voor een uniek en creatief project: het bestickeren van displays in de Ikea markthal.
Onze ervaren bestickeraars hebben de bestickering zorgvuldig aangebracht op verschillende displaygebieden.

Belettering

Alpecin-Deceuninck

Jaarlijks transformeren we de vloot van wagens, bussen tot vrachtwagens van Alpecin-Deceuninck door middel van hoogwaardige wrapping en belettering.

Reclame

NRG Fitness Ekeren

NRG Fitness Ekeren & Printhings

We zijn trots op onze bijdrage aan de lancering van NRG Fitness Ekeren. Onze op maat gemaakte reclamematerialen brengen de energie van fitness tot leven en motiveren elke bezoeker. Ontdek de kracht van visuele promotie met Printhings.

Belettering

GVMC Company

Printhings heeft het wagenpark van GVMC getransformeerd in opvallende, rijdende reclameborden. Door de deskundige wagenbelettering zijn deze voertuigen nu niet alleen functioneel, maar ook een krachtig instrument voor merkpromotie

Reclame

Würth Shop Ath

Bij Würth in Ath hebben we de eer gehad om een uitgebreid pakket aan reclame te mogen verzorgen. Dit is niet zomaar een reclamepakket; het is een zorgvuldig samengestelde collectie van visuele uitingen die zijn ontworpen om de merkidentiteit van Würth te versterken en te verfijnen.

Belettering

Crelan-Corendon

Printhings & Crelan-Corendon: Samen Sterk Op de Weg!
Elke keer als de campers nu op weg zijn naar een race, zijn ze niet alleen een middel van vervoer, maar ook een rijdend visitekaartje dat het team en zijn sponsors uitstraalt.