Enkele voorbeelden van ons werk

Reclame

NRG Fitness

Printhings is trots om partner te zijn van NRG Fitness in een ambitieus project dat alle 31 vestigingen omspant. Van buitenreclame en spandoeken tot 250.000 flyers, kaartjes en gepersonaliseerde kleding, we hebben een complete reclameoplossing geboden die perfect aansluit bij het dynamische imago van NRG Fitness.

Belettering

Gits

Gits uit Tongeren koos voor Printhings voor de belettering van hun wagenpark, en we zijn trots op het resultaat. Voor professionele belettering en meer, vertrouw op Printhings – Waar creativiteit en kwaliteit samenkomen.

Belettering

Codumé Technics

Met onze expertise hebben we een uniforme en professionele uitstraling gecreëerd die perfect het merk Codumé Technics vertegenwoordigt.

Belettering

JM Airco

Wij zijn trots op de recente samenwerking met JM Airco voor de belettering van hun wagenpark. Met oog voor detail en precisie hebben we een stijlvolle en professionele uitstraling gecreëerd die perfect past bij hun merkidentiteit.

Belettering

ISS Facility Services

We hadden de kans om het wagenpark van ISS Facility Services te beletteren, een essentiële stap in het verhogen van hun visibiliteit.
Dankzij de belettering van hun voertuigen, draagt ISS Services hun merknaam nu overal waar ze gaan.

Belettering

Alpecin-Deceuninck Cycling Team

Jaarlijks transformeren we de vloot van wagens, bussen tot vrachtwagens van Alpecin-Deceuninck door middel van hoogwaardige wrapping en belettering.

Reclame

Würth

Voor Würth hebben we een volledig pakket aan winkelreclame mogen uitvoeren, wat hun merkuitstraling naar een hoger niveau tilt.

Reclame

DomsPro

Domspro heeft bij ons een totaalpakket aan reclameoplossingen gevonden. We hebben hen voorzien van alles, van een opvallende carwrap tot op maat gemaakte reclameborden en professionele raambelettering.

Belettering

Colson Kenny BV Belettering kraan

Colson Kenny’s kraan in de schijnwerpers met onze belettering.

Belettering

Meibo bv

Bij MEIBO weten ze het: kwalitatieve belettering voor uw container, gebaseerd op betrouwbaarheid en ervaring.