Enkele voorbeelden van ons werk

Belettering

Nieuwe wrap voor Burotec

Ontdek de vernieuwde uitstraling van Burotect Sint-Niklaas, dankzij de professionele half wrap verzorgd door Printhings. Vanaf de cabine helemaal gewrapt voor een opvallende en professionele look.

Raambelettering

Raambelettering bij Joris Van Dijck NV Heftrucks

Ontdek de vernieuwde uitstraling van Joris Van Dijck NV Heftrucks, dankzij de professionele raambelettering verzorgd door Printhings.

Stickers

Team Alpecin Deceuninck

Elk jaar transformeren we de voertuigen van Alpecin-Deceuninck, van personenauto’s en bussen tot vrachtwagens, door middel van hoogwaardige wrapping en belettering.

Belettering

4Bikes

4Bikes in Westerlo heeft zijn wagens dynamisch laten belettering. We toverden de wagens om tot echte rijdende visitekaartjes.

Reclame

Hotspring

Printhings heeft met trots de freesletters voor Hotspring vervaardigd en geïnstalleerd, waardoor hun merknaam nu in de schijnwerpers staat!

Belettering

Meibo Trans

Meibo koos voor Printhings om de belettering van hun vrachtwagens te realiseren. Hierdoor versterkt het bedrijf zijn merkidentiteit de baan.

Raambelettering

Stad Dendermonde

Raambelettering in de kijker voor de stad Dendermonde. Ze hebben onze expertise ingezet om een unieke reeks raambeletteringen te ontwerpen en te plaatsen.

Reclame

Ikea

Printhings heeft onlangs samengewerkt met IKEA voor een uniek en creatief project: het bestickeren van displays in de Ikea markthal.
Onze ervaren bestickeraars hebben de bestickering zorgvuldig aangebracht op verschillende displaygebieden.

Belettering

Alpecin-Deceuninck

Jaarlijks transformeren we de vloot van wagens, bussen tot vrachtwagens van Alpecin-Deceuninck door middel van hoogwaardige wrapping en belettering.

Reclame

NRG Fitness Ekeren

NRG Fitness Ekeren & Printhings

We zijn trots op onze bijdrage aan de lancering van NRG Fitness Ekeren. Onze op maat gemaakte reclamematerialen brengen de energie van fitness tot leven en motiveren elke bezoeker. Ontdek de kracht van visuele promotie met Printhings.