Veiligheidskledij

Bodywarmers

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voor een kille zomeravond tijdens uw training avonden!

Mutsen

Dalen de temperaturen ver onder nul? Houdt uzelf warm tijdens het werken met uw gepersonaliseerde muts of bestel er enkele voor uw werknemers.

Caps

Bedrukte caps zijn een ideaal promotie middel en zorgen gemakkelijk voor meer naamsbekendheid van uw onderneming!

Shoulderbags

Deze tassen zijn ideaal voor elke situatie; een hippe schoudertas voor in de kerstpakketten, een bedrukte schoudertas als weggever op evenementen of voor uw medewerkers.

Waterproof Covers

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon en dit kostbare bezit verdient wel wat extra bescherming op dergelijke dagen.

Broeken

Lange broeken bedrukken? Wij van Printhings helpen u hier graag mee! Bij ons vindt u een collectie lange broeken voor dames en heren geschikt.

Jackets

Wilt u een jacket laten bedrukken voor uw werknemers? Dat kan bij Printhings!

Hoodie’s

Ben je opzoek naar een werk hoodie voor de koude dagen met je eigen print erop? Dan hebben wij een breed assortiment hoodies voor jou!

Sweat Shirts

-Sweat shirts bedrukken door een professioneel bedrijf? Hier zit u goed! U kunt bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld zelf sweat shirts wilt bedrukken voor uw werknemers!

T-shirts

Wij kunnen uw werk t-shirts maken zoals u dat wilt; met een logo en/of slogan en in elke gewenste kleur. Op deze manier kunt u kiezen voor de uitstraling die past bij uw bedrijf.

Softshells

Softshell jassen bieden goede bescherming tegen regen en wind. Een bedrukte softshell jas is daarom ideaal te gebruiken voor buiten als voor binnen werkzaamheden..

Bodywarmers

Bodywarmers met logo zijn leuke geschenken voor uw medewerkers. Zorg dat uw medewerkers er warm bij lopen ook op de koudere dagen. Wij kunnen deze voorzien van bedrijfslogo zodat de medewerkers uw organisatie promoten.

Fluovesten

Veiligheid staat altijd voorop, ook op de werkvloer. Stimuleer de veiligheid in uw omgeving met bedrukte fluovestjes.