Doeken

Backlit

Met backlit doek laat je reclame pas echt stralen! Backlits zijn perfect geschikt voor reclamedoeleinden en geven een professionele indruk!

Rekkers

Rekkers worden los bijgeleverd. Deze rekkers zijn 20 cm lang en maximaal uit te rekken tot ca 30 cm.

Omgezoomd

In dit geval zomen we alle zijkanten van het spandoek. Het voordeel van omzomen is dat de randen steviger zijn, dit is voornamelijk handig voor het ophangen van spandoeken.

Ringen

De meeste spandoeken worden meestal voorzien van ringen om de 30 cm of ringen op de hoeken van het doek. Dit zorgt ervoor dat de spandoek beter aangespannen kan worden en ook veel langer meegaat.

Frontlit

Dit PVC-frontlit is oersterk en gaat jarenlang mee. Aangezien het materiaal praktisch onverwoestbaar is wordt het vaak gebruikt voor grote outdoor toepassingen.

Meshdoek

Meshdoek is een oersterk PVC-doek met gaasachtige structuur. Door de gaasachtige structuur laat het doek licht door en is het bijvoorbeeld zeer geschikt voor gebruik als steigerdoek. Geplaatst voor een raam onstaat een “one way vision” effect. Men kan goed van binnen naar buiten kijken, maar andersom bijna niet.

Herasdoek

Geef een extra functie aan dat saaie bouwhek of dranghek en voorzie het van wat reclame, met herasdoek. Dit gaasdoek laat de wind door en voorkomt dus dat je herasdoek hierdoor scheurt.

Blockout

Een blockout spandoek, ook wel blockout banner genoemd is een spandoek die geschikt is om aan beide kanten te bedrukken. Dit is mogelijk omdat dit dubbeldzijdig bedrukte spandoek een zwarte kern heeft waardoor het geen licht doorlaat.

Spandoek

Spandoeken geheel op maat, in elk gewenst formaat (klein of groot formaat). Enkelzijdig en dubbelzijdig. Je kunt bij ons terecht voor topkwaliteit spandoeken. Profiteer dus vandaag nog van deze voordelen.