Speciale drukwerk

Kraslaag

Het aanbrengen van kraslagen op uw drukwerk is de manier om promotionele acties op touw te zetten. Unieke codes, prijzen of informatie kunt u hiermee onder de aandacht brengen.

Preeg

Een stijlvolle manier om zonder inkt een element aan je ontwerp toe te voegen die een verhoogd of verdiept beeld creëert.

Kapvormen

We beschikken over een grote verscheidenheid aan modellen en kapvormen en helpen u graag bij de juiste keuze van uitvoering en formaat, want op dat vlak is alles mogelijk

Letterpress

Letterpress drukwerk. Deze techniek is er één die je niet elke dag ziet. Het ontwerp wordt ‘in’ het papier gedrukt waardoor het reliëf en de structuur meer op valt. Het is vooral populair voor geboortekaartjes, trouwkaarten en visitekaartjes.

Zilverfolie

Zilverfoliedruk wordt vaak toegepast op certificaten, oorkondes, uitnodigingen en visitekaartjes. Alle ontwerpen zijn geschikt, van haarlijn tot volvlak.

Goudfolie

Goudfoliedruk wordt vaak toegepast op certificaten, oorkondes, uitnodigingen en visitekaartjes. Alle ontwerpen zijn geschikt, van haarlijn tot volvlak.