Klevend

Monomeer

Perfect op een vlakke ondergrond en voor tijdelijk gebruik! Een sticker op een paneel, een vlak deel van een auto, een raam, een deur of een etalage.

Polymeer

Heb je een sticker nodig met een lange levensduur op een licht gebogen ondergrond zoals een reclamezuil of autodeur, kies dan voor de polymeer vinyl sticker.

Fluo Etiketten

Laat je boodschap extra opvallen met felgekleurde fluo etiketten en stickers. Ideaal voor promotie-acties.

Flesetiketten

Wat is er nu feestelijker dan een zelf ontworpen etiket voor op uw fles wijn, bier of andere (fris)drank? Kies een label van papier of vinyl in een unieke vorm.

Etiketten op rol

Lekker een grote hoeveelheid stickers op een rol? Geschikt om op al uw producten te kleven. Bestel snel bij ons!

Etiketten

Goedkope etiketten op rol nodig? Printhings maakt etiketten op rol bedrukken eenvoudig. Full colour of PMS bedrukt, voor iedereen.

Domingstickers

Domingstickers hebben een uniek 3D effect. Vanwege de exclusieve uitstraling zijn doming stickers zeer geschikt voor reclamedoeleinden.

Vinylstickers

Vinylstickers zijn onze beste keuze, omdat ze voor bijna alles geschikt zijn. Voor enveloppen tot auto’s en van machines tot een shampoofles, wij maken ze voor jou.

Stickers

Laat stickers drukken om etalages op te peppen, relatiegeschenken te individualiseren, of reclame op de meest uiteenlopende oppervlakken te plaatsen.