Gadgets

Polsbandjes

Ben je op zoek naar een festivalbandje, polsbandje of evenementsbandje? Onze polsbandjes zijn de goedkope en snelle oplossing. Ze zijn niet alleen scheurbestendig, ook zijn ze voorzien van een plaksluiting.

Vloertapijt

Dit zorgt ervoor dat u niet alleen een aantrekkelijke beursstand heeft maar ook uniek bent door de uitstraling op de vloer. Tapijt bedrukken is een redelijk nieuwe manier van presenteren op beurzen, evenementen zoals promoties of exposities.

Bierviltjes

Bedrukte bierviltjes nodig voor je vereniging, verjaardag of een ander feestje? Laat hier voordelig je bierviltjes bedrukken met een logo, tekst of foto.

Bestekpochettes

Het perfecte Bestekpochettes voor elk type restaurant! Standaard bedrukt in full-colour!

Paraplu’s

Bent u op zoek naar een paraplu voor uw relaties? Dan bent u op de juiste pagina! Hier vindt u een grote aanbod aan paraplu’s.

USB-Sticks

Snel usb sticks bedrukken met logo of tekst? Bedrukte usb sticks zijn een leuk cadeau om weg te geven. Zo kunt u er uw foto’s of video in opslaan en het als origineel relatiegeschenk weggeven.

Sleutelhangers

Een fantastisch promotioneel product tijdens beurzen en evenementen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan sleutelhangers, zodat je er altijd één vindt die past bij jouw budget.

Vouwmeters

Ga voor een onmetelijke indruk op uw contacten met een gepersonaliseerde rolmeter of vouwmeter! Ontdek ons ruime aanbod en plaats vandaag nog uw bestelling!

Drinkbussen

We hebben een schitterend assortiment van hoge kwaliteit drinkbussen die gepersonaliseerd kunnen worden. De bedrukte bidons zijn perfect inzetbaar voor sportclubs en verenigingen.

Potloden

Bedrukte potloden zijn populair om weg te geven als relatiegeschenk. Potloden zijn uitstekende reclameartikelen en een blikvanger voor uw bedrijf.

Balpennen

Een bedrukte pen is nog altijd het meest verkochte en meest populaire relatiegeschenk. Pennen met opdruk zijn te bestellen als luxe schrijfwaren maar ook als goedkope weggever voor beurzen en open dagen.

Ballonnen

Geef je bijzondere gebeurtenis wat extra stijl en laat gepersonaliseerde ballonnen drukken. Keuze uit verschillende maten en kleuren!